Кои сме ние?

Как започна всичко...

Начало > Кои сме ние?

Лидер в сферата на Топлотехниката

 

Ние сме екип от млади и амбициозни професионалисти в сферата на климатични и пелетни съоръжения. Спектърът ни от услуги е обширен и се простира от продажба и монтаж на климатици, чак до изготвяне на проекти енергийна ефективност . Няма друг бранд на пазара, които ще ви предложи такова разнообразие от услуги на толкова достъпни цени!

 

Как успяваме да предложим толкова услуги?

Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на отоплението и климатизацията, МК Инженеринг се превърна в бранд с традиции в този сектор. Работим директно с най-големите вносители на техника за Балканите и Италия, и това позволява продуктите, които предлагаме да стигат до нашите клиенти на максимално най-достъпни цени. Държим хората в екипа ни също да работят с пламъка, който поддържа огъня в нашите камини жив!

Имало едно време

МК Инженеринг е фирма, открита през 2011 година от дипломирания инженер Кирил Марчев. В началото фирмата се е занимавала изцяло с инсталация на слънчеви съоръжения, а след това постепенно добавя в списъка си с услуги и продажба и монтаж на камини, котли и климатици. От октомври 2018, фирмата разширява дейността си, като се заема и с проектиране, монтаж и поддръжка на термопомпи.

мк-инженеринг-варна
09

Години Опит

50

Партньора

200

Успешни Проекта

900

Купени Продукта

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Пелети можете да закупите както от нас, така и от повечето големи вериги хипермаркети за дома. МК Инженеринг работи с български производители, които залагат на качество и като наши клиенти ще получите персонална отстъпка.

Най-икономичния метод за отопление е хладилния агрегат, който в ежедневието е по-познат под формата на климатици и термопомпи. По-подробна статия с обяснения по въпроса можете да откриете скоро в нашия блог!