Нашите партньори

Един инженер отопление не прави...

Начало > Нашите партньори

С КОГО РАБОТИМ?

МК Инженеринг 2011 е основен партньор за Варна и региона на водещи производители на камини, котли и слънчеви панели като Екоспар, Сънсистем, Елдом и над 40 други. Качеството е важен приоритет в нашата работа и винаги залагаме на най-добрите и най-коректни компании в бранша. От скоро работим и с италианския производител на дизайнерски камини – Палацети, един от лидерите за Европа. В списъка долу можете да намерите кратка информация за малка част от нашите партньори. Ако се интересувате по-подробно, винаги може да ни изпратите запитване чрез платформата на нашият сайт или чрез имейл на office [@] mke2011.com.

Елдом Инвест

Software & Marketing Consulting

ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широк моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела бойлери. За тридесет години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.

Ecospar

Software & Marketing Consulting

МК Инженеринг работи с Екоспар от вече 3 години. Това е марка, която произвежда камини с италианско управление в Македония. Брандът иска да се наложи на пазара и залага на качество и дизайн на достъпни цени. В последние години добиват популярност на Балканите и у нас. Също така, предлагат всякакви резервни части за своите продукти при необходимост.

Sunsystem

Software & Marketing Consulting

Компанията e основана в гр. Шумен и е специализирана в производството на изделия ползващи алтернативни източници на енергия, щадящи околната среда. Екипът е съставен от над 330 високо квалифицирани професионалисти. Дружеството разполага със собствена производствена, складова и административна база от 20 000 кв. м. площ. Качеството на всички дейности се менажира по система за управление на качеството ISO 9001:2008. Дистрибуцията на продукцията се осъществява от партньорска мрежа, покриваща територията на цялата страна и Европа.

Palazzeti

Software & Marketing Consulting

Palazzetti е една от водещите световни компании в областта на отопление с пелети и дървесина. Фирмата е основана през 1954 г. в Порция (ПН) с производство на циментови продукти за вътрешен дизайн. В началото на 70-те години започва производството на първата италианска фабрика за цялостни сглобяеми камини и барбекюта, направени с промишлени системи за обработка, съобразени с естетическите и функционални изисквания и лесни за монтаж. Иновативните продукти са разработени в съответствие с най-високите технологични стандарти и с абсолютно уважение към околната среда. С годишен среден оборот от 75 млн. Евро, Palazzetti потвърждава позицията си на италиански лидер в областта на дървообработване и битово отопление. Продуктите и са абсолютен хит и за МК Инженеринг е чест да бъде техен представител вече 1 година.

Pellas

Software & Marketing Consulting

PellasX се занимава с оптимизация на котли чрез монтиране на пелетни горелки. Компанията е основана през 2001 и е специалист в производството на горелки от биомаса. Техните продукти са изработени от киселинно устойчива стомана и са оборудвани с най-качествените части на пазара. Горивото в PellasX е от биомаса като: пелети, агро-пелети, овес или ями. Това са горива с ниски емисии на въглероден двуокис и са следователно екосъобразни. Благодарение на инсталацията на PellasX в котела, разходите за отопление са значително по-ниски в сравнение с маслото. Иновативните горелки предлагат решение на потребителския проблем с мръсния въздух от вредни изпарения.