Слънчеви Инсталации

Начало > Услуги > Слънчеви Инсталации

Проектиране и Монтаж на Слънчеви Колектори

Слънчевите колектори са иновативен и екологичен метод за снабдяване на вашият дом с топла вода през почти цялата година. Панелите, които поставяме на вашият покрив, ще съберат колкото може повече слънчева светлина, която след това ще трансформират в безплатна топлинна енергия. Тя може да се използва за затопляне на водата в басейни, домове с водно отопление, бойлери, буферни съдове и други.

Отоплението със соларни панели може да се използва през 2/3 от отоплителния сезон в България, тъй като тогава има необходимото слънцегреене, което да използвате безплатно.

mk-engineering-varna
слънчеви-колектори-варна

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

МК Инженеринг e на ваше разположение за всякакви въпроси.

Обадете се на: 0894 286 283

Как да се снабдим с екологична соларна енергия чрез МК Инженеринг?

Първо, позвънете на нашият номер за клиенти, където можете да зададете всички ваши въпроси относно темата соларни колектори и соларна енергия, както и да запишете час за консултация. След записаният час за оглед, дипломиран инженер в сферата на топлотехниката ще посети вашият обект и ще прецени какво е най-подходящо да се направи според обстоятелствата. След това се обсъжда с клиента концепцията за изграждане на соларната система и се взема най-доброто решение. Следва оферта, изготвена от инженера. Ако офертата е удобрена от клиента се предприемат следните стъпки

  • 1. Набяване на необходимите материали и доставка до обекта
  • 2. Сглобяване на материалите от екипа на МК Инженеринг
  • 3. Пускане в експлоатация на съоръжението
  • 4. Гаранционна и следгаранционна поддръжка

Какво представлява соларната енергия?