Информация за доставка

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт.

Доставката за гр. Варна и региона е БЕЗПЛАТНА !!!

Продуктите, които се предлагат на нашата интернет страница са налични само за територията на Република България.

При избор на продукти  се появява списък на продуктите, техни снимки, количества и цени на поръчката Ви. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите.

Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс) Ако имате съмнения за специфичните качества на даден продукт, моля свържете се с нас.

Пазаруването при нас е с различни опции за заплащане за удобство за нашите потребители. След задължително обаждане от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждение на поръчката от страна на клиента. Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:


- при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

- в брой - можете да заплатите желаният от вас продукт на място в нашият магазин, след предварително обаждане от ваша страна за наличие на артикула.

- фактуриране -  цените във сайта са в лева за един брой. Плащането и получаването на всички необходими документи се извършва при доставка на артикула.