Ремонт на БЯЛА ТЕХНИКА & ДОМАКИНСКИ УРЕДИ

Сервиз и ремонт на перални, миялни машини и печки за професионална и битова употреба вече повече от 10 години!


Доволните ни клиенти са най-добрата, но и най-трудната за постигане реклама, защото един доволен клиент ще сподели с приятел, а един недоволен клиент с още десет други. За това в нашия сервиз целта е качество и бързина, но второто не за сметка на първото. Извършваме ремонта на място, получавате съответната гаранция за извършения ремонт на пералня, миялна, фурна или друг електроуред. Ако вида на повредата не позволява тя да бъде отстранена в домашни условия, налага се теста и ремонта на електроуреда да бъдат извършени в сервиза, тогава отново се заемаме ние.  Нашите техници взимат пералнята или миялната и я връщат до дома Ви отремонтирана и вече с гаранция!

Извършваме ремонта веднага и на място

Взимаме уреда само ако повредата не може да бъде отстранена другаде освен в сервиз. Спестете си нервите!

Всяка от колите на сервиза е с пълен багажник части за най-разпространените модели, като идеята е с едно посещение да се приключи по възможност проблема. Разбира се има и изключения, но те не са толкова много. За ремонт на платка или програматор – ще вземем с нас само програматора. Ако се налага вземането на уреда, тогава…

Вие не мъкнете сто килограмови перални до сервиза

Вие не мъкнете сто килограмови перални до поредния сервиз, ние го правим вместо Вас!
 
Предлагаме Ви бърз и качествен ремонт, коректност и професионализъм от наша страна! Гарантираме Ви, че за един и същи проблем два пъти няма да ни потърсите! Дългият път на обучение на нашите техници, спомага за високото качество на ремонтите, които предлагаме намалява времето за ремонт и увеличава гаранцията, която получавате. Нашата цел е във всеки дом да има една доволна домакиня!

Предлагаме Ви оригинални части и гаранционна поддръжка

Само оригинални резервни части и гаранция на извършените ремонти.


МKE2011 извършва ремонти на богата гама перални, миялни, микровълнови и обикновени фурни, както ще видите от сайта ни. Не само на битова, но и на професионална техника! Поддръжка на перални за химическо чистене и фурни за пекарни! Името ни е добре познато на клиенти и конкуренция!
Полезно и приятно! От страницата на сайта ще научите как по-рядко да посрещате техници в дома си!


 

Осигуряваме ремонт и сервиз за следните марки перални и миялни машини във Варна и района около нея!:


AEG, ARISTON, Bosch, Bauknecht, Brandt, BEKO, Blomberg, Bompani, Candy, Daewoo, Electrolux, Elin, General Electric, Gorenje, Hotpoint, Indesit, Hoover, Haier, LG, MIELE, Morris, Midea, Neo, Ocean, Philips, Privileg, Samsung, Sang, Smeg, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt.


Сервиз и ремонт на миялни Аристон / Индезит
Сервиз и ремонт на миялна Бош/Сименс
Сервиз и ремонт на миялна Уърпул/Бломберг/Беко
Сервиз и ремонт на перални Канди/Candy
Всичко от А до Я


Изкупуваме стари перални и друга бяла техника, към която имаме интерес. Осигуряваме транспорт и хамали след предварителна уговорка и оглед на машината.