Отопление

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Нашата мисия е да сгреем душата Ви и в най-мразовитите дни!

Изграждането на отоплителни системи е част от основната дейност на фирма МК Инженеринг. Нашият екип от дипломирани инженери предлага изготвяне на проекти за отоплителни инсталации, чрез които представяме очакваните резултати и начина им на постигане. Ще Ви дадем експертен съвет и  аргументирано мнение, за да Ви помогнем да вземете най-правилното решение за Вашият дом. Освен проектирането, ние предлагаме монтаж и поддръжка на локално парно отопление, лъчисто подово отопление и отопление чрез конвектори.

Може да изготвим цена след като направим оглед на обекта и разберем повече за вашите изисквания.

Всяка наша камина изгаря от желание да внесе уют и топлина в дома Ви!

Основен източник на топлина могат да бъдат котли и камини на твърдо гориво, пелети, термопомпи както и комбинация помежду им. Изредените методи на отопление са иновативни, екологични и удобни за използване. Ние предлагаме продажба на разнообразие от отоплителни съоражения на преференциални цени, независимо от сезона! МК Инженеринг е оторозиран представител и сервиз за гр. Варна и региона на водещите за страната производители като SunSystem, EcoSpar и Pellas.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

ПОКУПКА И МОНТАЖ

При нас можете да закупите камини и котли на преференциални цени директно от най-големите производители и вносители на отоплителни съоражения на Балканите. Освен това, предлагаме и монтаж с прецизен пуск и настройване на системата. След монтажа на всеки клиент се осигурява гаранционна, а при необходимост и следгаранционна поддръжка.

ДОСТАВКА ДО ДОМА ВИ

За улеснение на нашите клиенти предлагаме безплатна доставка до дома за Вашата покупка в срок от 2 работни дни. Гарантираме, че избраният от Вас продукт ще бъде доставен в дома Ви без да се изисква Ваша асистенция.       

СТИЛ И ТОПЛИНА В ЕДНО

Нашите камини и котли са красиви, иновативни и лесни за използване. Пелетите, с които се палят са леки и малки, с което максимално улесняват домакините. Даваме Ви шанс да изберете съоражение, което не просто ще стопли дома Ви, но и ще внесе красота с дизайнерския си облик.