Отопление

Начало > Услуги > Отопление

Проектиране и Изграждане на Отоплителни Системи

Изграждането на отоплителни системи е част от основната дейност на фирма МК Инженеринг. Нашият екип от дипломирани инженери предлага изготвяне на проекти за отоплителни инсталации, чрез които представяме очакваните резултати и начина им на постигане.

Ще ви дадем експертен съвет и  аргументирано мнение, за да ви помогнем да вземете най-правилното решение за вашия дом. Освен проектирането, ние предлагаме монтаж и поддръжка на локално парно отопление, лъчисто подово отопление и отопление чрез конвектори.

mk-engineering-varna
отопление-варна-мк-инженеринг

Покани Уюта в Своя Дом!

Свържете се с нас, ако желаете да закупите камина или котел за вашия дом.

Обади се на: 0894 286 283

Всяка Наша Камина Изгаря от Желание да Внесе Уют и Топлина в Дома Ви

Основен източник на топлина могат да бъдат котли и камини на твърдо гориво, пелети, термопомпи както и комбинация помежду им. Изредените методи на отопление са иновативни, екологични и удобни за използване. Ние предлагаме продажба на разнообразие от отоплителни съоръжения на преференциални цени, независимо от сезона! МК Инженеринг е оторозиран представител и сервиз за гр. Варна и региона на водещите за страната производители като SunSystem, EcoSpar и Pellas.

отопление-мк-инженеринг-варна

Защо Да Изберете Нас?

ПОКУПКА И МОНТАЖ

При нас можете да закупите камини и котли на преференциални цени директно от най-големите производители и вносители на отоплителни съоръжения на Балканите. Освен това, предлагаме и монтаж с прецизен пуск и настройване на системата. След монтажа, на всеки клиент се осигурява гаранционна, а при необходимост и следгаранционна поддръжка.

dostavka

СТИЛ И ТОПЛИНА В ЕДНО

Нашите камини и котли са красиви, иновативни и лесни за използване. Пелетите, с които се палят, са леки и малки, с което максимално улесняват домакините. Даваме ви шанс да изберете съоръжение, което не просто ще стопли дома ви, но и ще внесе красота с дизайнерския си облик.

mke-2011-varna

        ДОСТАВКА ДО ДОМА ВИ

За улеснение на нашите клиенти предлагаме безплатна доставка до дома за вашата покупка в срок от 2 работни дни. Гарантираме, че избраният от вас продукт ще бъде доставен в дома ви без да се изисква ваша асистенция.

mke-2011-varna