Проектиране

Начало > Услуги > Проектиране
мк-инженеринг-варна

Проектиране на Отоплителни Инсталации

Строите къща и искате да получите максималната енергийна и топлинна ефективност за всяко помещение?

МК Инженеринг 2011 може да ви помогне с проектиране на отопление и отоплителни инсталации за вашия дом. Дипломираните ни специалисти в сферата на топлотехниката ще направят всичко необходимо за да затоплите максимално своят дом с минимални средства. Това може да се осъществи след оглед на някои от инженерите ни, който ще изготви проект за отопление. Предлагаме също така и услугата Проект Енергийна Ефективност (EE), която ви е необходима за строенето на всякакъв вид обекти. Позвънете на номер 0894 286 283 за повече информация и за записване на час за консултация. Получавате всичко от една фирма, от проектиране до монтаж на отопление и отоплителни системи.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Потърсете дипломираните инженери в сферата на топлотехниката!

Обадете се на: 0894 286 283

Какво друго предлагаме?

На всяка от долупосочените услуги МК Инженеринг предлага гаранционна и следгаранционна поддръжка. Ето и какви услуги извършваме в сферата на проектирането:

  • 1. Проектиране на отоплителни инсталации, с пелетни съоръжения (камини и котли)
  • 2. Проектиране на термопомпени инсталации
  • 3. Проектиране на подово отопление
  • 4. Проектиране на парно отопление с радиатори

 

  • Извлечи Максимална Полза

    Ние ще помогнем на всеки да затопли дома си по най-ефективния начин. Предлагаме проекти както за къщи на етап скица, така и за вече построени.

 

  • Множество Изгодни Услуги

    Тъй като не сме само проектантско бюро, а извършваме и всякакви монтажни дейности можете да получите персонална оферта за пакет от услуги.

варна-проектиране-на-отопление