Услуги

Начало > Услуги
мк-инженеринг-варна

Проектиране на Отоплителни Инсталации

Строите къща и искате да получите максималната енергийна и топлинна ефективност за всяко помещение?

МК Инженеринг 2011 може да ви помогне с проектиране на отопление и отоплителни инсталации за вашия дом. Дипломираните ни специалисти в сферата на топлотехниката ще направят всичко необходимо за да затоплите максимално своят дом с минимални средства. Това може да се осъществи след оглед на някои от инженерите ни, който ще изготви проект за отопление. Предлагаме също така и услугата Проект Енергийна Ефективност (EE), която ви е необходима за строенето на всякакъв вид обекти. Позвънете на номер 0894 286 283 за повече информация и за записване на час за консултация. Получавате всичко от една фирма, от проектиране до монтаж на отопление и отоплителни системи.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Потърсете дипломираните инженери в сферата на топлотехниката!

Обадете се на: 0894 286 283

Какво друго предлагаме?

На всяка от долупосочените услуги МК Инженеринг предлага гаранционна и следгаранционна поддръжка. Ето и какви услуги извършваме в сферата на проектирането:

 • 1. Проектиране на отоплителни инсталации, с пелетни съоръжения (камини и котли)
 • 2. Проектиране на термопомпени инсталации
 • 3. Проектиране на подово отопление
 • 4. Проектиране на парно отопление с радиатори

 

 • Извлечи Максимална Полза

  Ние ще помогнем на всеки да затопли дома си по най-ефективния начин. Предлагаме проекти както за къщи на етап скица, така и за вече построени.

 

 • Множество Изгодни Услуги

  Тъй като не сме само проектантско бюро, а извършваме и всякакви монтажни дейности можете да получите персонална оферта за пакет от услуги.

варна-проектиране-на-отопление

Проектиране и Монтаж на Слънчеви Колектори

Слънчевите колектори са иновативен и екологичен метод за снабдяване на вашият дом с топла вода през почти цялата година. Панелите, които поставяме на вашият покрив, ще съберат колкото може повече слънчева светлина, която след това ще трансформират в безплатна топлинна енергия. Тя може да се използва за затопляне на водата в басейни, домове с водно отопление, бойлери, буферни съдове и други.

Отоплението със соларни панели може да се използва през 2/3 от отоплителния сезон в България, тъй като тогава има необходимото слънцегреене, което да използвате безплатно.

mk-engineering-varna
слънчеви-колектори-варна

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

МК Инженеринг e на ваше разположение за всякакви въпроси.

Обадете се на: 0894 286 283

Как да се снабдим с екологична соларна енергия чрез МК Инженеринг?

Първо, позвънете на нашият номер за клиенти, където можете да зададете всички ваши въпроси относно темата соларни колектори и соларна енергия, както и да запишете час за консултация. След записаният час за оглед, дипломиран инженер в сферата на топлотехниката ще посети вашият обект и ще прецени какво е най-подходящо да се направи според обстоятелствата. След това се обсъжда с клиента концепцията за изграждане на соларната система и се взема най-доброто решение. Следва оферта, изготвена от инженера. Ако офертата е удобрена от клиента се предприемат следните стъпки

 • 1. Набяване на необходимите материали и доставка до обекта
 • 2. Сглобяване на материалите от екипа на МК Инженеринг
 • 3. Пускане в експлоатация на съоръжението
 • 4. Гаранционна и следгаранционна поддръжка

Какво представлява соларната енергия?

климатизация-мк-инженеринг-варна

Какво Предлагаме?

Чрез нашата гама от разнообразни и енергийно ефективни климатични уреди, ще почувствате дома си по-комфортен от всякога. Независимо от сезона, ние можем да предложим решение за вашия проблем. Климатиците, с които работим, са представители на иновативната технология, която акцентира върху възобновяемата енергия и регенерирането на топлина.

mk-engineering2011-varna

ПОТЪРСЕТЕ НИ!

Разреши проблема с  температурата вкъщи!

Обади се на: 0894286283

Ние ви помагаме да възвърнете максимално вашите инвестиции

МК Инженеринг се стреми да помогне с каквото е нужно на най-ценния си ресурс, именно клиентите. Експертното мнение, което ще получите от дипломирани инженери и специалисти в сферата на топлотехниката ще ви бъде от помощ при избора на възможно най-подходящ уред за вашия дом. Разположението, цената, марката, енергийната ефективност и мощността са само част от факторите, които ще разгледаме, за да вземем най-доброто решение заедно. Климатизация и вентилация от МК Инженеринг 2011 за Варна и региона – най-доброто решение за вашия джоб. Обадете ни се, ние можем да ви помогнем!

Защо да изберете нас?

А не някой друг…

 • – Експертно мнение
 • – Разнообразие от услуги в няколко сфери
 • – Продажба на климатични инсталации
 • – Монтаж и следгаранционна поддръжка

Проектиране и Изграждане на Отоплителни Системи

Изграждането на отоплителни системи е част от основната дейност на фирма МК Инженеринг. Нашият екип от дипломирани инженери предлага изготвяне на проекти за отоплителни инсталации, чрез които представяме очакваните резултати и начина им на постигане.

Ще ви дадем експертен съвет и  аргументирано мнение, за да ви помогнем да вземете най-правилното решение за вашия дом. Освен проектирането, ние предлагаме монтаж и поддръжка на локално парно отопление, лъчисто подово отопление и отопление чрез конвектори.

mk-engineering-varna
отопление-варна-мк-инженеринг

Покани Уюта в Своя Дом!

Свържете се с нас, ако желаете да закупите камина или котел за вашия дом.

Обади се на: 0894 286 283

Всяка Наша Камина Изгаря от Желание да Внесе Уют и Топлина в Дома Ви

Основен източник на топлина могат да бъдат котли и камини на твърдо гориво, пелети, термопомпи както и комбинация помежду им. Изредените методи на отопление са иновативни, екологични и удобни за използване. Ние предлагаме продажба на разнообразие от отоплителни съоръжения на преференциални цени, независимо от сезона! МК Инженеринг е оторозиран представител и сервиз за гр. Варна и региона на водещите за страната производители като SunSystem, EcoSpar и Pellas.

отопление-мк-инженеринг-варна

Защо Да Изберете Нас?

ПОКУПКА И МОНТАЖ

При нас можете да закупите камини и котли на преференциални цени директно от най-големите производители и вносители на отоплителни съоръжения на Балканите. Освен това, предлагаме и монтаж с прецизен пуск и настройване на системата. След монтажа, на всеки клиент се осигурява гаранционна, а при необходимост и следгаранционна поддръжка.

dostavka

СТИЛ И ТОПЛИНА В ЕДНО

Нашите камини и котли са красиви, иновативни и лесни за използване. Пелетите, с които се палят, са леки и малки, с което максимално улесняват домакините. Даваме ви шанс да изберете съоръжение, което не просто ще стопли дома ви, но и ще внесе красота с дизайнерския си облик.

mke-2011-varna

        ДОСТАВКА ДО ДОМА ВИ

За улеснение на нашите клиенти предлагаме безплатна доставка до дома за вашата покупка в срок от 2 работни дни. Гарантираме, че избраният от вас продукт ще бъде доставен в дома ви без да се изисква ваша асистенция.

mke-2011-varna